Over Rick

Mijn naam is Rick Sloot, anderen noemen mij weleens een stralende zachte man, iemand met veel humor en een zeer geaarde mens. Een man met soms weinig woorden maar met heel veel liefde. Woorden vloeien bij mij het makkelijkste door ze op te schrijven. Ik schrijf over verschillende thema’s, het is een mooie manier om creatief te zijn, maar ook om mij te uiten op vele verschillende gebieden. Ik probeer mensen te inspireren door mezelf te laten zien, mijn mening te geven en mij kwetsbaar op te stellen. Ik ben op dit moment bezig met het maken van een verhalenbundel met groenteverhalen.

Tekst gaat verder onder de foto

foto door Evelien op Weg

Muziek speelt ook een belangrijke rol in mijn leven. Ik hou ervan om samen te zingen, het geeft een gevoel van vrijheid en genot. Ik begeleid Mantra-cirkels, schrijf eigen liedjes en maak muzikale lijsten op Spotify. En ook als DJ zorg ik dat de voetjes van de vloer gaan, waarbij ik hou van een verscheidenheid aan muziekstijlen.

Zo nu en dan ga ik met mijn camera op stap om foto’s te maken, de natuur is daarbij een belangrijk onderwerp, zowel de wilde als de eetbare (in cultuur gebrachte) natuur. Ik ben als tuinder werkzaam in de biologische groenteteelt.

Ik vind het fijn om samen te komen, samen met mensen lekker onszelf zijn. Daarin het onderzoek aan te gaan rond thema’s als verbinding, verlangens, spelen, stilte en plezier. Natuur en muziek zijn daar elementen in die zeker aan bod komen. Zo organiseer ik Mantra cirkels en ‘Samen Zijn’ bijeenkomsten, voor het huidige aanbod check de Agenda.

Heb je vragen en/of opmerkingen, heb je een ondeugend plan: neem contact met mij op